مسقطی نوعی شیرینی برشی و از سوغاتی های چند شهر ایران مانند بندرعباس، فین، کازرون، سیرجان، لار و گراش است.

مواد لازم مسقطی شیرازی

  • نشاسته :نصف پیمانه
  • آب :5/7 پیمانه
  • شکر :3پیمانه
  • روغن مایع :نصفپیمانه 
  • خلال بادام :به مقدار لازم
  • خلال پسته :به مقدار لازم 
  • زعفران آب کرده:به مقدار لازم
  • گلاب :4 قاشق غذاخوری
  • هل :به مقدار لازم 

مسقطی شیرازی

ادامه مطلب

طرز تهیه حلوای گل محمدی

طرز تهیه مسقطی شیرازی

آموزش درست کردن شله زرد

مسقطی ,لازم ,لازم  ,شیرازی ,پیمانه ,خلال پسته  ,به مقدار ,مقدار لازم ,مقدار لازم  ,لازم خلال پسته  ,خلال پسته  به

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مکالمه روان سردخانه 22بهمن center of export Iran fruit فن بیان و توسعه فردی بورس واقتصاد برترین رمان های عاشقانه دنیای فن کویل معرفی ابزارآلات آشپزخانه و الکتریک سفیر تی وی / SAFIRTV.BLOG.IR روزنوشته های یک کدبانو فیتنس و تناسب اندام