مسقطی نوعی شیرینی برشی و از سوغاتی های چند شهر ایران مانند بندرعباس، فین، کازرون، سیرجان، لار و گراش است.مواد لازم مسقطی شیرازی نشاسته :نصف پیمانه آب :5/7 پیمانه شکر :3پیمانه روغن مایع :نصفپیمانه خلال بادام :به مقدار لازم خلال پسته :به مقدار لازم زعفران آب کرده:به مقدار لازم گلاب :4 قاشق غذاخوری هل :به مقدار لازم ادامه مطلب طرز تهیه حلوای گل محمدی طرز تهیه مسقطی شیرازی آموزش درست کردن شله زرد مسقطی ,لازم ,لازم ,شیرازی ,پیمانه ,خلال پسته ,به مقدار ,مقدار لازم ,مقدار لازم ,لازم خلال پسته ,خلال پسته به
درباره این سایت